Label free DNA-based optical biosensor as a potential system for wine authenticity

• Label-free DNA-based biosensor applied to authenticity. • Varietal identification in different matrices (leaf, must and wine samples) • PCR-free detection.

Gespeichert in:
Autor*in:

Barrias, Sara [verfasserIn]

Fernandes, José R.

Eiras-Dias, José Eduardo

Brazão, João

Martins-Lopes, Paula

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Authenticity

Wine

DNA-based biosensor

Vitis vinifera L.

Umfang:

6

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn - Yurtseven, H. ELSEVIER, 2018, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:270 ; year:2019 ; day:1 ; month:01 ; pages:299-304 ; extent:6

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2018.07.058

Katalog-ID:

ELV043928803

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!