Bioaccessibility analysis of anthocyanins and ellagitannins from blackberry at simulated gastrointestinal and colonic levels

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Van de Velde, Franco [verfasserIn]

Pirovani, María E.

Drago, Silvina R.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Intestinal bioaccessibility

Colonic bioaccessibility

Dialysis

Food composition

Phenolic compounds

Food analysis

Umfang:

10

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: 2H-5,10,15,20-tetrakis( - Kuzmin, Sergey M. ELSEVIER, 2022, an international journal, Orlando, Fla

Übergeordnetes Werk:

volume:72 ; year:2018 ; pages:22-31 ; extent:10

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.jfca.2018.05.007

Katalog-ID:

ELV044731701

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!