Postharvest flavonol and anthocyanin accumulation in three apple cultivars in response to blue-light-emitting diode light

Postharvest irradiation with blue light increases anthocyanin contents and quercetin glycosides in three apple cultivars.

Gespeichert in:
Autor*in:

Kokalj, Doris [verfasserIn]

Zlatić, Emil

Cigić, Blaž

Kobav, Matej Bernard

Vidrih, Rajko

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

LED

Q-3-arab-py

Cy-7-arab

Cy-3-gal

ΔE

Q-3-xyl

Q-3-arab-f

Cy-3-xyl

Q-3-rham

n.d.

PAL

Q-3-gal

Cy-3-arab

Q-3-glu

CIE

Peo-3-gal

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Outcome of Ruptured Abdominal Aortic Aneurysm Repair in Octogenarians: A Systematic Review and Meta-Analysis - Roosendaal, Liliane C. ELSEVIER, 2019, an international journal sponsored by the International Society for Horticultural Science, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:257 ; year:2019 ; day:17 ; month:11 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.scienta.2019.108711

Katalog-ID:

ELV047732253

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!