The influence of pH on the sodium removal rates of three crops grown in a brewery effluent treatment system

• Sodium concentration of brewery effluent limits its use for irrigation purposes. • Saltbush removed more sodium from effluent than cabbage or millet. • Effluent pH adjustment decreased sodium concentration of leaves. • Effluent pH adjustment may increase salinity tolerance of crops.

Gespeichert in:
Autor*in:

Taylor, Richard P. [verfasserIn]

Jones, Clifford L.W.

Laing, Mark

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Halophytes

Hydroponics

Wastewater

Phytoremediation

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Strain rate sensitivity of unequal grained nano-multilayers - 2011, an international journal, Amsterdam

Übergeordnetes Werk:

volume:226 ; year:2019 ; day:20 ; month:12 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.agwat.2019.105813

Katalog-ID:

ELV048245321

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