Development of a method to evaluate the tenderness of fresh tea leaves based on rapid, in-situ Raman spectroscopy scanning for carotenoids

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Gespeichert in:
Autor*in:

Zhang, Yingying [verfasserIn]

Gao, Wanjun

Cui, Chuanjian

Zhang, Zhengzhu

He, Lili

Zheng, Jinkai

Hou, Ruyan

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Fresh tea leaves

Carotenoids

Tenderness

Raman spectroscopy

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn - Yurtseven, H. ELSEVIER, 2018, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:308 ; year:2020 ; day:5 ; month:03 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2019.125648

Katalog-ID:

ELV04834186X

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