Dehydrated cranberry juice powder obtained by osmotic distillation combined with freeze-drying: Process intensification and energy reduction

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Plaza, A. [verfasserIn]

Cabezas, R.

Merlet, G.

Zurob, E.

Concha-Meyer, A.

Reyes, A.

Romero, J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Cranberry juice

Energy consumption

Operating costs

Osmotic distillation

Freeze-drying

Umfang:

7

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Cross-linked graphene membrane for high-performance organics separation of emulsions - Li, Guofeng ELSEVIER, 2015transfer abstract, CERD, Amsterdam

Übergeordnetes Werk:

volume:160 ; year:2020 ; pages:233-239 ; extent:7

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.cherd.2020.05.003

Katalog-ID:

ELV050876082

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!