Heat treatment of β-lactoglobulin affects its digestion and translocation in the upper digestive tract

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Gespeichert in:
Autor*in:

Deng, Ying [verfasserIn]

Govers, Coen

Tomassen, Monic

Hettinga, Kasper

Wichers, Harry J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Translocation

Heat treatment

β-Lactoglobulin

Caco-2 monolayer

In vitro digestion

Hydrophobicity

Immune system

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn - Yurtseven, H. ELSEVIER, 2018, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:330 ; year:2020 ; day:15 ; month:11 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2020.127184

Katalog-ID:

ELV050889281

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