Extraction and characterization of phytochemical compounds from araçazeiro (Psidium cattleianum) leaf: Putative antioxidant and antimicrobial properties

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Gespeichert in:
Autor*in:

Zandoná, Giovana Paula [verfasserIn]

Bagatini, Lucíola

Woloszyn, Natália

de Souza Cardoso, Juliane

Hoffmann, Jessica Fernanda

Moroni, Liziane Schittler

Stefanello, Francieli Moro

Junges, Alexander

Rombaldi, Cesar Valmor

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Antimicrobial

Phytochemicals

Pressurized liquid extraction

Antioxidant

Pampa biome

Native species

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:137 ; year:2020 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2020.109573

Katalog-ID:

ELV052137643

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