Characterization of extractable phenolic profile of common bean seeds (Phaseolus vulgaris L.) in a Spanish diversity panel

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Rodríguez Madrera, Roberto [verfasserIn]

Campa Negrillo, Ana

Suárez Valles, Belén

Ferreira Fernández, Juan José

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Anthocyanin

HPLC-DAD-MS

Flavonols

Hydroxycinnamic derivatives

Extractable phenolic profile

Phaseolus vulgaris L

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:138 ; year:2020 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2020.109713

Katalog-ID:

ELV052334031

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!