Functionalization of whey protein isolate fortified with blackcurrant concentrate by spray-drying and freeze-drying strategies

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Wu, Gang [verfasserIn]

Hui, Xiaodan

Mu, Jianlou

Brennan, Margaret A.

Brennan, Charles S.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Encapsulation efficiency

Antioxidant activity

Anthocyanins

Molecular docking

Glycaemic response

α-Amylase inhibition

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:141 ; year:2021 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2020.110025

Katalog-ID:

ELV053216598

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!