No lockdown in the kitchen: How the COVID-19 pandemic has affected food-related behaviours

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Grunert, Klaus G. [verfasserIn]

De Bauw, Michiel

Dean, Moira

Lähteenmäki, Liisa

Maison, Dominika

Pennanen, Kyösti

Sandell, Mari A.

Stasiuk, Katarzyna

Stickel, Lisa

Tarrega, Amparo

Vainio, Annukka

Vranken, Liesbet

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

COVID-19

Food choice

Habit disruption

Consumer behaviour

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:150 ; year:2021 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2021.110752

Katalog-ID:

ELV056096437

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!