Harnessing cross-resistance – Sustainable nisin production from low-value food side streams using a Lactococcus lactis mutant with higher nisin-resistance obtained after prolonged chlorhexidine exposure

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Gespeichert in:
Autor*in:

Zhao, Ge [verfasserIn]

Kempen, Paul J.

Shetty, Radhakrishna

Gu, Liuyan

Zhao, Shuangqing

Ruhdal Jensen, Peter

Solem, Christian

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Molasses

Adaptive laboratory evolution

Chlorhexidine

Nisin production

Dairy waste

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Molecular characterization, expression, and antibacterial activity of a c-type lysozyme isolated from the manila clam, - Wei, Qianyu ELSEVIER, 2018, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:348 ; year:2022 ; pages:0

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Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.biortech.2022.126776

Katalog-ID:

ELV056868871

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