Study on the characteristics of gluten/alginate-cellulose/onion waste extracts composite film and its food packaging application

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Thivya, P. [verfasserIn]

Bhosale, Y.K.

Anandakumar, S.

Hema, V.

Sinija, V.R.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Carboxymethyl cellulose

Composite film

Shallot onion

Onion waste extracts

Sodium alginate

Gluten

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Temperature and the field dependence of the magnetization close to order–disorder phase transitions in DMMn and the chromium-doped DMMn - Yurtseven, H. ELSEVIER, 2018, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:390 ; year:2022 ; day:1 ; month:10 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2022.133221

Katalog-ID:

ELV057843651

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!