Structural basis for proteolytic processing of Aspergillus sojae α-glucosidase L with strong transglucosylation activity

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Gespeichert in:
Autor*in:

Ding, Yifu [verfasserIn]

Oyagi, Ayako

Miyasaka, Yuki

Kozono, Takuma

Sasaki, Nobumitsu

Kojima, Yuka

Yoshida, Makoto

Matsumoto, Yuji

Yasutake, Nozomu

Nishikawa, Atsushi

Tonozuka, Takashi

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

α-glucosidase

Transglucosylation

Kexin family protease

GH31

Aspergillus sojae

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Hormuz salt distribution in the United Arab Emirates: Implications for the location of hydrocarbon fields - Geng, Meixia ELSEVIER, 2022, San Diego, Calif

Übergeordnetes Werk:

volume:214 ; year:2022 ; number:3 ; pages:0

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Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.jsb.2022.107874

Katalog-ID:

ELV05878621X

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