Characterisation of the probiotic potential of Lactiplantibacillus plantarum K16 and its ability to produce the postbiotic metabolite γ-aminobutyric acid

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

Diez-Gutiérrez, Lucía [verfasserIn]

San Vicente, Leire

Sáenz, Jessica

Barron, Luis Javier R.

Chávarri, María

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Probiotic

γ-Aminobutyric acid

Fermentation conditions

Postbiotic

Lactiplantibacillus plantarum

Probiotic characterisation

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Group-based trajectories of maternal intake of sugar-sweetened beverage and offspring oral health from a prospective birth cohort study - Ha, Diep H ELSEVIER, 2022, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:97 ; year:2022 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2022.105230

Katalog-ID:

ELV059020318

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!