Tissue composition and meat quality of lambs fed diets containing whole-plant sesame silage as a replacement for whole-plant corn silage

The purpose of this study was to evaluate the effects of the replacement of whole-plant corn silage (WPCS) by whole-plant sesame silage (WPSS) in diets of lambs on leg tissue composition, physicochemical properties, and fatty acids profile of the meat. Forty castrated Santa Inês crossbred lambs pres...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

de Carvalho, Andrescia Ferreira [verfasserIn]

de Araújo, Marcos Jácome [verfasserIn]

Vallecillo, Santos Jeovanny Aguilera [verfasserIn]

Neto, José Pires Carvalho [verfasserIn]

de Souza, Alex Rodrigues [verfasserIn]

Edvan, Ricardo Loiola [verfasserIn]

Dias-Silva, Tairon Pannunzio [verfasserIn]

Bezerra, Leilson Rocha [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Fatty acids

Muscularity index

Thrombogenicity index,

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Small ruminant research - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1988, 216

Übergeordnetes Werk:

volume:216

DOI / URN:

10.1016/j.smallrumres.2022.106799

Katalog-ID:

ELV059354119

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!