Ohne Titel

The aim of this study was to evaluate the in vitro dynamic digestion behavior of three main rices [Indica rice (IR), Japonica rice (JR) and Waxy rice (WR)] and the influence of their digesta on the microorganism growth. Herein was shown that the cooked JR with the highest ratio of amylose (6.8 ± 0.2...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Pan, Yujie [verfasserIn]

Hou, Yingying [verfasserIn]

Yang, Hui [verfasserIn]

Zhang, Tingting [verfasserIn]

Jin, Weiping [verfasserIn]

Yi, Minghua [verfasserIn]

Han, Jianzhong [verfasserIn]

Liu, Weilin [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Rice

In vitro dynamic digestion

Gut microbiota

SCFAs

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of cereal science - London : Academic Press, 1983, 113

Übergeordnetes Werk:

volume:113

DOI / URN:

10.1016/j.jcs.2023.103747

Katalog-ID:

ELV063245264

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!