Determination of β-carbolines in foodstuffs by high-performance liquid chromatography and high-performance liquid chromatography-mass spectrometry

A high-performance liquid chromatographic method combined with fluorimetric detection is described for the determination of β-carboline(norharman) and 1-methyl-β-carboline (harman). The analysis of foodstuffs for the identification of β-carbolines is facilitated by clean-up of samples using Bond Elu...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Adachi, J.

Mizoi, Y.

Naito, T.

Yamamoto, K.

Fujiwara, S.

Ninomiya, I.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1991

Reproduktion:

Elsevier Journal Backfiles on ScienceDirect 1907 - 2002

Übergeordnetes Werk:

in: Journal of Chromatography A - Amsterdam : Elsevier, 538(1991), 2, Seite 331-339

Übergeordnetes Werk:

volume:538 ; year:1991 ; number:2 ; pages:331-339

Links:

Link aufrufen

Katalog-ID:

NLEJ174206380

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!