Experiments on the formation of carboxylase and thiamine pyrophosphate in living bakers' yeast
The formation of carboxylase by living bakers' yeast was demonstrated upon incubation of the yeast with either thiamine or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine, in the presence and in the absence of glucose. Carboxylase is also formed upon incubation of the yeast with NH"4 sulfate and...
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Elektronische Aufsätze |
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experiments on the formation of carboxylase and thiamine pyrophosphate in living bakers' yeast |
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Experiments on the formation of carboxylase and thiamine pyrophosphate in living bakers' yeast |
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The formation of carboxylase by living bakers' yeast was demonstrated upon incubation of the yeast with either thiamine or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine, in the presence and in the absence of glucose. Carboxylase is also formed upon incubation of the yeast with NH"4 sulfate and glucose. In the presence of glucose the effects of thiamine + NH"4 sulfate or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine + NH"4 sulfate considerably surpass the effects of any of these substances separately.The effect of 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine depends upon the primary formation of thiamine pyrophosphate. La formation de carboxylase par de la levure des boulangersvivante a ete demontree par incubation de la levure soit avec de la thiamine soit avec de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine en presence et en absence de glucose. La formation de carboxylase a lieu egalement lorsque la levure est incubee avec du sulfate d'ammonium et du glucose. En presence de glucose les effects de thiamine + sulfate d'ammonium ou de 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine + sulfate d'ammonium depassent considerablement les effects d'une quelconque de ces substances prise a part.L'effect de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine depend de la formation primaire de pyrophosphate de thiamine. Die Bildung von Carboxylase durch lebende Backerhefe wurde durch Inkubation der Hefe mit Thiamin oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin in Gegenwart und in Abwesenheit von Glukose bewiesen. Carboxylase wird auch bei Inkubation von Hefe mit Ammoniumsulfat und glukose gebildet. In Gegenwart von Glukose ubertrifft die Wirkung von Thiamin + Ammoniumsulfat oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin + Ammoniumsulfat bedeutend die Wirkung irgendeiner dieser Substanzen allein.Die Wirkung von 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin hangt von der primaren Bildung von Thiaminpyrophosphat ab. |
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The formation of carboxylase by living bakers' yeast was demonstrated upon incubation of the yeast with either thiamine or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine, in the presence and in the absence of glucose. Carboxylase is also formed upon incubation of the yeast with NH"4 sulfate and glucose. In the presence of glucose the effects of thiamine + NH"4 sulfate or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine + NH"4 sulfate considerably surpass the effects of any of these substances separately.The effect of 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine depends upon the primary formation of thiamine pyrophosphate. La formation de carboxylase par de la levure des boulangersvivante a ete demontree par incubation de la levure soit avec de la thiamine soit avec de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine en presence et en absence de glucose. La formation de carboxylase a lieu egalement lorsque la levure est incubee avec du sulfate d'ammonium et du glucose. En presence de glucose les effects de thiamine + sulfate d'ammonium ou de 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine + sulfate d'ammonium depassent considerablement les effects d'une quelconque de ces substances prise a part.L'effect de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine depend de la formation primaire de pyrophosphate de thiamine. Die Bildung von Carboxylase durch lebende Backerhefe wurde durch Inkubation der Hefe mit Thiamin oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin in Gegenwart und in Abwesenheit von Glukose bewiesen. Carboxylase wird auch bei Inkubation von Hefe mit Ammoniumsulfat und glukose gebildet. In Gegenwart von Glukose ubertrifft die Wirkung von Thiamin + Ammoniumsulfat oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin + Ammoniumsulfat bedeutend die Wirkung irgendeiner dieser Substanzen allein.Die Wirkung von 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin hangt von der primaren Bildung von Thiaminpyrophosphat ab. |
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The formation of carboxylase by living bakers' yeast was demonstrated upon incubation of the yeast with either thiamine or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine, in the presence and in the absence of glucose. Carboxylase is also formed upon incubation of the yeast with NH"4 sulfate and glucose. In the presence of glucose the effects of thiamine + NH"4 sulfate or 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine + NH"4 sulfate considerably surpass the effects of any of these substances separately.The effect of 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethylpyrimidine depends upon the primary formation of thiamine pyrophosphate. La formation de carboxylase par de la levure des boulangersvivante a ete demontree par incubation de la levure soit avec de la thiamine soit avec de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine en presence et en absence de glucose. La formation de carboxylase a lieu egalement lorsque la levure est incubee avec du sulfate d'ammonium et du glucose. En presence de glucose les effects de thiamine + sulfate d'ammonium ou de 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine + sulfate d'ammonium depassent considerablement les effects d'une quelconque de ces substances prise a part.L'effect de la 2-methyl-4-amino-5-ethoxymethyl pyrimidine depend de la formation primaire de pyrophosphate de thiamine. Die Bildung von Carboxylase durch lebende Backerhefe wurde durch Inkubation der Hefe mit Thiamin oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin in Gegenwart und in Abwesenheit von Glukose bewiesen. Carboxylase wird auch bei Inkubation von Hefe mit Ammoniumsulfat und glukose gebildet. In Gegenwart von Glukose ubertrifft die Wirkung von Thiamin + Ammoniumsulfat oder 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin + Ammoniumsulfat bedeutend die Wirkung irgendeiner dieser Substanzen allein.Die Wirkung von 2-Methyl-4-amino-5-athoxymethyl-pyrimidin hangt von der primaren Bildung von Thiaminpyrophosphat ab. |
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