Etude comparee des caseino-glycopeptides formes par action de la presure sur les caseines de vache, de brebis et de chevre - I. Etude de la partie peptidique

Comparative study of the caseino-glycopeptides obtained after rennin digestion of the caseins of the milk of cow, sheep and goatI. Study of the peptidic partThe peptidic parts of the caseino-glycopeptides obtained after rennin digestion of the caseins of cow (entire, α and κ), sheep and goat have be...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jolles, P.

Alais, C.

Jolles, J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Französisch

Erschienen:

1961

Reproduktion:

Elsevier Journal Backfiles on ScienceDirect 1907 - 2002

Übergeordnetes Werk:

in: BBA - Biochimica et Biophysica Acta - Amsterdam : Elsevier, 51(1961), 2, Seite 309-314

Übergeordnetes Werk:

volume:51 ; year:1961 ; number:2 ; pages:309-314

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Katalog-ID:

NLEJ186002327

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