Ultrastructural findings on the skeletal muscles of pigs following ultrarapid chilling in the initial phase of meat maturation

The purpose of this study was to show the structural alterations in the short-term frozen surface musculature of slaughtered pigs followed ultrarapid chilling methods.In muscles with normal glycolysis the short-term freezing of the musculature following ultrarapid chilling within 3 h 45 min post mor...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Feldhusen, F.

Konigsmann, D.

Kaup, F.-J.

Drommer, W.

Wenzel, S.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1992

Reproduktion:

Elsevier Journal Backfiles on ScienceDirect 1907 - 2002

Übergeordnetes Werk:

in: Meat Science - Amsterdam : Elsevier, 31(1992), 4, Seite 367-380

Übergeordnetes Werk:

volume:31 ; year:1992 ; number:4 ; pages:367-380

Links:

Link aufrufen

Katalog-ID:

NLEJ188716270

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!