Daily dietary iron intake in Belgium using duplicate portion sampling

Abstract  Daily dietary iron intake for adults in Belgium has been re-evaluated by duplicate portion sampling, the heating of samples in a microwave oven and atomic absorption spectrometric determination of the element. The mean intake value for adults (11.3±4.4 mg/day) is similar to levels found fo...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Van Cauwenbergh, Rudy

Hendrix, Peter

Robberecht, H.

Deelstra, Hendrik

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1997

Umfang:

6

Reproduktion:

Springer Online Journal Archives 1860-2002

Übergeordnetes Werk:

in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - 1898, 205(1997) vom: Juni, Seite 401-406

Übergeordnetes Werk:

volume:205 ; year:1997 ; month:06 ; pages:401-406 ; extent:6

Links:

Link aufrufen

Katalog-ID:

NLEJ202096637

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!