Concentration of eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid in an arachidonic acid-producing fungus, Mortierella alpina 1S-4, grown with fish oil

Abstract The intracellular concentration of 5,8,11,14,17-cis-eicosapentaenoic acid (EPA) and 4,7,10,13,16,19-cis-docosahexaenoic acid (DHA) was carried out by Mortierella alpina 1S-4 in a medium containing fish oil as the main carbon source. The EPA and DHA contents reached 29.2% and 20.0% of total...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Shinmen, Yoshifumi

Kawashima, Hiroshi

Shimizu, Sakayu

Yamada, Hideaki

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1992

Umfang:

4

Reproduktion:

Springer Online Journal Archives 1860-2002

Übergeordnetes Werk:

in: Applied microbiology and biotechnology - 1975, 38(1992) vom: März, Seite 301-304

Übergeordnetes Werk:

volume:38 ; year:1992 ; month:03 ; pages:301-304 ; extent:4

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Katalog-ID:

NLEJ202735273

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