Gas chromatography in food analysis: an introduction

Introduces gas chromatography (GC) a key analytical technique inthe food industry. It enables complex organic substances to be separatedand identified quickly and cheaply. Substances to be analysed by GC mustbe volatile, i.e. readily pass into the gas phase. The substance to beanalysed is vaporized...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Holley, Kathy

Pennington, Mark

Phillips, Paul

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1995

Schlagwörter:

Food industry

Organic food

Umfang:

3

Reproduktion:

Emerald Fulltext Archive Database 1994-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrition & food science - Bingley : Emerald, 1971, 95(1995), 5, Seite 10-12

Übergeordnetes Werk:

volume:95 ; year:1995 ; number:5 ; pages:10-12 ; extent:3

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DOI / URN:

10.1108/00346659510093973

Katalog-ID:

NLEJ219637857

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