The economics of food safety

Discusses the financial implications of maintaining acceptable levels of food safety. The case of BSE is used as an example - loss of export market, fall in domestic sales, changes in consumption, large expenditure, cost of practice changes in rearing and slaughtering animals. There is a trade-off b...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ritson, Christopher

Mai, Li Wei

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1998

Schlagwörter:

Consumer risk

Food

Safety

Umfang:

7

Reproduktion:

Emerald Fulltext Archive Database 1994-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrition & food science - Bingley : Emerald, 1971, 98(1998), 5, Seite 253-259

Übergeordnetes Werk:

volume:98 ; year:1998 ; number:5 ; pages:253-259 ; extent:7

Links:

Link aufrufen

DOI / URN:

10.1108/00346659810224163

Katalog-ID:

NLEJ219639256

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!