Effect of processing and storage on the fate of vitamins B1, B2, and B6 and nicotinamide of sea urchin gonads

Gespeichert in:
Autor*in:

Shimada, Kazuko [verfasserIn]

Nakagawa, Sayoko [verfasserIn]

Hotta, Kazuyo [verfasserIn]

Shibata, Katsumi

Yagi, Toshiharu

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

s.l.: American Chemical Society ; 1993

Umfang:

5

Reproduktion:

ACS Legacy Archives

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of agricultural and food chemistry - Washington, DC [u.a.], 1953, 41(1993), 7, Seite 1021-1025

Übergeordnetes Werk:

volume:41 ; year:1993 ; number:7 ; pages:1021-1025 ; extent:5

Links:

Link aufrufen

DOI / URN:

10.1021/jf00031a001

Katalog-ID:

NLEJ221723870

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!