Electron Spin Resonance Study of γ-Irradiated Carbohydrate Ices at Low Temperatures

[Auszug] As an alternative approach to this problem we have examined the radical species induced in aqueous carbohydrate ices ?-irradiated at ? 196 C and have used ESR spectroscopy to study the subsequent changes on warming. We describe here the results obtained for ?-irradiated frozen aqueous solut...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

BAUGH, P. J. [verfasserIn]

KERSHAW, K. [verfasserIn]

PHILLIPS, G. O. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

s.l.: Nature Publishing Group ; 1969

Umfang:

2

Reproduktion:

Nature Archives 1869 - 2009

Übergeordnetes Werk:

In: Nature - London [u.a.] : Nature Publising Group, 1869, 221(1969), 5186 vom: Feb., Seite 1138-1139

Übergeordnetes Werk:

volume:221 ; year:1969 ; number:5186 ; month:02 ; pages:1138-1139 ; extent:2

Links:

Link aufrufen

DOI / URN:

10.1038/2211138a0

Katalog-ID:

NLEJ234364823

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!