Effect of amidation on the foaming and physico-chemical properties of bovine serum albumin

Amidation of bovine serum albumin (BSA) was achieved by a water-soluble carbo-diimide, ethyl-3-(3-dimethylaminopropyl) carbodiimide (EDC)-mediated reaction using ammonium chloride as the nucleophile. Partial and substantial amidation of 0.5% (w/v) BSA in 5.5 m ammonium chloride solution with 1 times...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

HOWELL, NAZLIN K. [verfasserIn]

TAYLOR, CLAIRE [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 1991

Schlagwörter:

Chemical modification of protein

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2007 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: International journal of food science & technology - Oxford [u.a.] : Wiley-Blackwell, 1987, 26(1991), 4, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:26 ; year:1991 ; number:4 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.1991.tb01981.x

Katalog-ID:

NLEJ239420136

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