Partial Drying of Cut Pears to Improve Freeze/Thaw Texture

Bartlett pear quarters concentrated to 50% weight loss by immersion in a 60° Brix. 60°C, sucrose solution maintained good color and texture upon frekzing and thawing. In contrast the untreated control pear quarters darkened and became very soft. Less than 50% weight loss by osmotic concentration was...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

BOLIN, H.R. [verfasserIn]

HUXSOLL, C.C. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 1993

Schlagwörter:

pears

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of food science - Chicago, Ill. : Inst., 1990, 58(1993), 2, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:58 ; year:1993 ; number:2 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.1993.tb04274.x

Katalog-ID:

NLEJ240437446

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