Quantitation of Soy Protein in Frankfurters by Gel Electrophoresis

A modified Laemmli procedure was utilized to obtain gel electrophoretie resolution of protein components in soy and beef isolates and in processed meat products containing soy protein isolate (SPI). Height and area ratios of selected soy and beef components (α', α-subunits of β-conglycinin and...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

WOYCHIK, J.H. [verfasserIn]

HAPPICH, M.C. [verfasserIn]

TRINH, H. [verfasserIn]

SEILERS, R.

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 1987

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of food science - Chicago, Ill. : Inst., 1990, 52(1987), 6, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:52 ; year:1987 ; number:6 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.1987.tb05872.x

Katalog-ID:

NLEJ240460626

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