Hexose kinases of avocado

The subcellular location and properties of enzymes concerned with the phosphorylation of glucose and fructose in avocado (Persea americana Mill. cv. Hass) have been studied. A substantial amount of glucose-phosphorylating activity was particulate and fractionation of extracts by sucrose density grad...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Copeland, Les [verfasserIn]

Tanner, Gregory J. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 1988

Schlagwörter:

Avocado

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Physiologia plantarum - Oxford [u.a.] : Wiley-Blackwell, 1948, 74(1988), 3, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:74 ; year:1988 ; number:3 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1399-3054.1988.tb02014.x

Katalog-ID:

NLEJ240960904

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