Apparent digestibility coefficient of duckweed (Lemna minor), fresh and dry for Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.)

Dry matter (DMD), protein (PD), ash (AD), fat (FD), gross energy (ED) and phosphorus (PhD) digestibility coefficients were determined for five different iso-N fish diets fed to Nile tilapia (Oreochromis niloticus). The control diet contained fishmeal (35%), corn (29%), wheat (20%), wheat bran (10%),...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

El-Shafai, Saber A [verfasserIn]

El-Gohary, Fatma A [verfasserIn]

Verreth, Johan A J [verfasserIn]

Schrama, Johan W

Gijzen, Huub J

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Science Ltd ; 2004

Schlagwörter:

duckweed digestibility

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2004 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Aquaculture research - Oxford : Wiley-Blackwell, 1995, 35(2004), 6, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:35 ; year:2004 ; number:6 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2109.2004.01055.x

Katalog-ID:

NLEJ24218037X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!