Pseudoallergic reactions in chronic urticaria are associated with altered gastroduodenal permeability

Background:  In a subgroup of patients with chronic urticaria (CU) the disease is caused by pseudoallergic reactions to food. The aim of this study was to investigate whether disturbances of the gastrointestinal barrier function play a role in the pathomechanism of the disease.Methods:  In 55 patien...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Buhner, S. [verfasserIn]

Reese, I. [verfasserIn]

Kuehl, F. [verfasserIn]

Lochs, H.

Zuberbier, T.

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Munksgaard International Publishers ; 2004

Schlagwörter:

food additives

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2004 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Allergy - Oxford : Blackwell Munksgaard, 1978, 59(2004), 10, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:59 ; year:2004 ; number:10 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1398-9995.2004.00631.x

Katalog-ID:

NLEJ242291295

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!