A review of the application of the hazard analysis and critical control point system to salads served in the restaurant of Valencia University

Gespeichert in:
Autor*in:

Soriano, Jose Miguel [verfasserIn]

Prieto, Inmaculada [verfasserIn]

Moltó, Juan Carlos [verfasserIn]

Mañes, Jordi

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Science Ltd ; 2005

Schlagwörter:

Critical Control point

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2005 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: International journal of food science & technology - Oxford [u.a.] : Wiley-Blackwell, 1987, 40(2005), 3, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:40 ; year:2005 ; number:3 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.2005.00952.x

Katalog-ID:

NLEJ242700446

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