Transport phenomena in immersion-cooled apples

The effect of immersion chilling and freezing (ICF) process parameters (solution temperature, concentration and composition, initial food temperature) on heat and mass transfer was studied on apple cylinders dipped into a sodium chloride aqueous solution, with particular emphasis on the unsteady-sta...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Lucas, Tiphaine [verfasserIn]

François, Jérôme [verfasserIn]

Raoult-Wack, Anne-Lucie [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford BSL: Blackwell Science Ltd ; 1998

Schlagwörter:

Chilling

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2002 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: International journal of food science & technology - Oxford [u.a.] : Wiley-Blackwell, 1987, 33(1998), 5, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:33 ; year:1998 ; number:5 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1046/j.1365-2621.1998.00214.x

Katalog-ID:

NLEJ242707157

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