Non-destructive Visible/NIR Spectroscopy for Differentiation of Fresh and Frozen-thawed Fish

Nondestructive visible/near-infrared (NIR) spectroscopy was evaluated to investigate whether fish has been frozen-thawed. Fresh or frozen-thawed red sea bream Pagrus major (n= 108) were scanned using a NIRSystems 6500 spectrophotometer equipped with a surface interactance fiber-optic accessory then...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Uddin, Musleh [verfasserIn]

Okazaki, Emiko [verfasserIn]

Turza, Sandor [verfasserIn]

Yumiko, Yamashita

Tanaka, Munehiko

Fukuda, Yutaka

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 2005

Schlagwörter:

visible/NIR

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of food science - Chicago, Ill. : Inst., 1990, 70(2005), 8, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:70 ; year:2005 ; number:8 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.2005.tb11509.x

Katalog-ID:

NLEJ243200099

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!