Polyphenol Oxidase from Bean Sprouts (Glycine max L.)

: Polyphenol oxidase (PPO) was purified and characterized from bean sprouts by ammonium sulfate precipitation, DEAE-Toyopearl 650M, CM-Toyopearl 650M, SuperQ-Toyopearl 650S and QAE-Toyopearl 550C column chromatographies. Substrate staining of the crude extract on electrophoresis showed the presence...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Nagai, T. [verfasserIn]

Suzuki, N. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 2003

Schlagwörter:

polyphenol oxidase

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of food science - Chicago, Ill. : Inst., 1990, 68(2003), 1, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:68 ; year:2003 ; number:1 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.2003.tb14107.x

Katalog-ID:

NLEJ243211198

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