The Effect of Caramel Coloring on the Multiple Degradation Pathways of Aspartame

: Multiple degradation pathways accounting for the breakdown of the dipeptide sweetener a-L-aspartyl-L-phenylalanine methyl ester (a-APM) in 4 mM phosphate, pH 3.1 and a simulated cola beverage are described. At 20-, 35-, 45- and 55 °C caramel coloring concentrations greater than 700 ppm increased t...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wang, R. [verfasserIn]

Schroeder, S. A. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Erschienen:

Oxford, UK: Blackwell Publishing Ltd ; 2000

Schlagwörter:

APM

Umfang:

Online-Ressource

Reproduktion:

2006 ; Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of food science - Chicago, Ill. : Inst., 1990, 65(2000), 7, Seite 0

Übergeordnetes Werk:

volume:65 ; year:2000 ; number:7 ; pages:0

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1111/j.1365-2621.2000.tb10246.x

Katalog-ID:

NLEJ24322060X

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