Protective effects of green tea on antioxidative biomarkers in chemical laboratory workers

Chemical materials are environmental contaminants, are extensively used in laboratories, and may cause various forms of health hazards in laboratory workers. Therefore, this toxicity most likely is a result of the oxidative metabolism of chemical to reactive products. As green tea (GT) possesses ant...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Tavakol, Heidary Shayesteh [verfasserIn]

Akram, Ranjbar

Azam, Sayadi

Nahid, Zadkhosh

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © The Author(s) 2013.

Schlagwörter:

chemical laboratory workers

oxidative stress

Green tea

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Toxicology and industrial health - London : Sage, 1985, 31(2015), 9, Seite 862

Übergeordnetes Werk:

volume:31 ; year:2015 ; number:9 ; pages:862

Links:

Volltext
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1177/0748233713484659

Katalog-ID:

OLC1957473274

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!