Go With the Flow: Using Anthropology to Expedite the Flow of the Classic Scramble Cafeteria

Everyone has eaten in a cafeteria and at times experienced the chaos that was supposed to be a fluid path through the servery and into the dining area. Using the anthropological research method of participant observation allows the designer to interact with patrons and make observations on behavior...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Arp, Don [verfasserIn]

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © Taylor & Francis Group, LLC

Schlagwörter:

cafeteria

anthropology

participant observation

design

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of foodservice, business, research - Philadelphia, PA : Taylor & Francis Group, 2002, 18(2015), 2, Seite 182

Übergeordnetes Werk:

volume:18 ; year:2015 ; number:2 ; pages:182

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1080/15378020.2015.1029389

Katalog-ID:

OLC1958972134

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!