Ultrasound-assisted extraction of amino acids from grapes

Recent cultivar techniques on vineyards can have a marked influence on the final nitrogen content of grapes, specifically individual amino acid contents. Furthermore, individual amino acid contents in grapes are related to the final aromatic composition of wines. A new ultrasound-assisted method for...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Carrera, Ceferino [verfasserIn]

Ruiz-Rodríguez, Ana

Palma, Miguel

Barroso, Carmelo G

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2014 Elsevier B.V. All rights reserved.

© COPYRIGHT 2015 Elsevier B.V.

Schlagwörter:

Vitis - growth & development

Chemical Fractionation - methods

Amino Acids - isolation & purification

Solvents - chemistry

Vitis - chemistry

Grapes

Amino acids

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Ultrasonics sonochemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1994, 22(2015), Seite 499

Übergeordnetes Werk:

volume:22 ; year:2015 ; pages:499

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DOI / URN:

10.1016/j.ultsonch.2014.05.021

Katalog-ID:

OLC1959812432

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