Variation of mineral composition in different parts of taro (Colocasia esculenta) corms

Taro (Colocasia esculenta) is an important root crop in the humid tropics and a valuable source of essential mineral nutrients. In the presented study, we compared the mineral compositions of four main parts of taro corm: the upper, marginal, central and lower (basal) parts. The freeze-dried taro sa...
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Gespeichert in:
Autor*in:

Mergedus, Andrej [verfasserIn]

Kristl, Janja

Ivancic, Anton

Sober, Andreja

Sustar, Vilma

Krizan, Tomaz

Lebot, Vincent

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Schlagwörter:

Minerals - analysis

Colocasia - chemistry

Plant Roots - chemistry

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 170(2015), Seite 37-46

Übergeordnetes Werk:

volume:170 ; year:2015 ; pages:37-46

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DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2014.08.025

Katalog-ID:

OLC1965052622

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