Effect of rooibos extract (Aspalathus linearis) on lipid oxidation over time and the sensory analysis of blesbok (Damaliscus pygargus phillipsi) and springbok (Antidorcas marsupialis) droëwors

The study objective was to investigate the addition of rooibos extract (RBE) in blesbok and springbok droëwors, a dried meat sausage with added beef fat, to improve oxidative stability. After a storage period of two weeks, inhibition of lipid oxidation showed to be successful with RBE 1.0% addition....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jones, Maxine [verfasserIn]

Hoffman, Louwrens C

Muller, Magdalena

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2015 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Meat science - London [u.a.] : Elsevier, 1977, 103(2015), Seite 54-60

Übergeordnetes Werk:

volume:103 ; year:2015 ; pages:54-60

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DOI / URN:

10.1016/j.meatsci.2014.12.012

Katalog-ID:

OLC1965148875

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