Sample presentation, sources of error and future perspectives on the application of vibrational spectroscopy in the wine industry

Vibrational spectroscopy encompasses a number of techniques and methods including ultra‐violet, visible, Fourier transform infrared or mid infrared, near infrared and Raman spectroscopy. The use and application of spectroscopy generates spectra containing hundreds of variables (absorbances at each w...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Cozzolino, Daniel [verfasserIn]

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2014 Society of Chemical Industry

© 2014 Society of Chemical Industry.

Schlagwörter:

wine

vibrational spectroscopy

infrared

Fourier transforms

Food science

Spectrum analysis

Wines

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of the science of food and agriculture - Chichester : Wiley, 1950, 95(2015), 5, Seite 861-868

Übergeordnetes Werk:

volume:95 ; year:2015 ; number:5 ; pages:861-868

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DOI / URN:

10.1002/jsfa.6733

Katalog-ID:

OLC1965870899

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