Microwave‐Osmotic/Microwave‐Vacuum Drying of Whole Cranberries: Comparison with Other Methods

A novel drying method for frozen‐thawed whole cranberries was developed by combining microwave osmotic dehydration under continuous flow medium spray (MWODS) conditions with microwave vacuum finish‐drying. A central composite rotatable design was used to vary temperature (33 to 67 °C), osmotic solut...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wray, Derek [verfasserIn]

Ramaswamy, Hosahalli S

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2015 Institute of Food Technologists

Schlagwörter:

quality

air drying

cellular structure

vacuum drying

freeze drying

microwave drying

Berries

Food science

Microwaves

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of food science - Malden, Mass. : Blackwell, 1961, 80(2015), 12, Seite E2792-E2802

Übergeordnetes Werk:

volume:80 ; year:2015 ; number:12 ; pages:E2792-E2802

Links:

Volltext
Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1111/1750-3841.13132

Katalog-ID:

OLC1967949581

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!