Application of inulin in cheese as prebiotic, fat replacer and texturizer: a review

Inulin is a food ingredient that belongs to a class of carbohydrates known as fructans. Nutritionally it has functional properties and health-promoting effects that include reduced calorie value, dietary fiber and prebiotic effects. Inulin is increasingly used in industrially processed dairy and non...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Karimi, Reza [verfasserIn]

Azizi, Mohammad Hossein

Ghasemlou, Mehran

Vaziri, Moharam

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Schlagwörter:

Dietary Fats - pharmacology

Caseins - chemistry

Inulin - pharmacology

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Carbohydrate polymers - Barking, Essex : Applied Science Publ., 1981, 119(2015), Seite 85-100

Übergeordnetes Werk:

volume:119 ; year:2015 ; pages:85-100

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DOI / URN:

10.1016/j.carbpol.2014.11.029

Katalog-ID:

OLC1968864229

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