Determination of acrylamide in Sudanese food by high performance liquid chromatography coupled with LTQ Orbitrap mass spectrometry

A sample preparation method based on modified Quick, Easy, Cheap Effective, Rugged and Safe (QuEChERS) with aluminum oxide (Al2O3) as dispersive solid phase extraction (dSPE) material and high performance liquid chromatography-linear trap quadruple-Orbitrap-mass spectrometry (HPLC LTQ-Orbitrap MS) w...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Elbashir, Abdalla Ahmed [verfasserIn]

Omar, Mei Musa Ali

Schmitz, Oliver J

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Schlagwörter:

Acrylamide - analysis

Chromatography, High Pressure Liquid - methods

Acrylamide - chemistry

Solid Phase Extraction - methods

Mass Spectrometry - methods

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 176(2015), Seite 342-349

Übergeordnetes Werk:

volume:176 ; year:2015 ; pages:342-349

Links:

Volltext
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2014.12.091

Katalog-ID:

OLC1969365803

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!