Determination of avermectins: a QuEChERS approach to the analysis of food samples

We present a simple method for extracting avermectines from meat, based on a QuEChERS approach followed by liquid chromatography (LC) coupled to triple quadrupole (QqQ) tandem mass spectrometry (MS/MS). The compounds considered are ivermectin, abamectin, emamectin, eprinomectin, doramectin and moxid...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Antkowiak, S [verfasserIn]

Granados, M

Centrich, F

Rúbies, A

Companyó, R

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2015 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Schlagwörter:

Ivermectin - chemistry

Tandem Mass Spectrometry - methods

Ivermectin - analogs & derivatives

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food chemistry - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1976, 181(2015), Seite 57-63

Übergeordnetes Werk:

volume:181 ; year:2015 ; pages:57-63

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DOI / URN:

10.1016/j.foodchem.2015.02.067

Katalog-ID:

OLC1969367377

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