Improvements in recall and food choices using a graphical method to deliver information of select nutrients

Consumers have difficulty using nutrition information. We hypothesized that graphically delivering information of select nutrients relative to a target would allow individuals to process information in time-constrained settings more effectively than numerical information. Objectives of the study wer...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Benjamin, Aaron S [verfasserIn]

Ellison, Brenna D

Pratt, Nathan S

Nakamura, Manabu T

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: Copyright © 2016 Elsevier Inc. All rights reserved.

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Nutrition research - New York, NY : Elsevier, 1981, 36(2016), 1, Seite 44-56

Übergeordnetes Werk:

volume:36 ; year:2016 ; number:1 ; pages:44-56

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DOI / URN:

10.1016/j.nutres.2015.10.009

Katalog-ID:

OLC1970943106

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