Physical and antimicrobial properties of quinoa flour‐based films incorporated with essential oil

Films of quinoa flour ( Chenopodium quinoa , W) incorporated with oregano ( Origanum vulgare L.) and thyme ( Thymus vulgaris L.) essential oils (EOs) at 0.5%, 1%, and 2% p/p were prepared to examine their physical and mechanical properties and antimicrobial activity against Escherichia coli and Stap...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Costa, Tania Maria Haas [verfasserIn]

Flôres, Simone Hickmann

de Oliveira Rios, Alessandro

Pagno, Carlos Henrique

Klug, Tâmmila Venzke

Format:

Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Rechteinformationen:

Nutzungsrecht: © 2016 Wiley Periodicals, Inc.

Schlagwörter:

packaging

films

biodegradable

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of applied polymer science - Hoboken, NJ [u.a.] : Wiley InterScience, 1959, 133(2016), 16

Übergeordnetes Werk:

volume:133 ; year:2016 ; number:16

Links:

Volltext
Link aufrufen
Link aufrufen

DOI / URN:

10.1002/app.43311

Katalog-ID:

OLC1970992956

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!